Næmmen, har du sett!

Etter nesten 2 måneder fri for innlegg har jeg endelig fått satt meg ned og er klar for å rable ned litt svada på Katrines verden. 
Herregud som månedene har gått, synes det nesten var i går jeg hadde juleferie, selv om en ny ferie akkurat nå ikker hadde vært å forakte, men jeg ha'kke tid før i påskeferien, og da er jammen meg tur bestilt også!! *smile*

Det har vært noen spennende måneder.

Januar startet med et brak på treningsfronten og på jobb med oppkjøring til årsoppgjøret  og kurs.
Det var også en måned med koselige ting som familiemiddag, visninger, vennedater og Disney on Ice *gliser* - Vi blir aldri voksne.
Espen og jeg feiret 7 år sammen og at vikariatet mitt gikk over til fast stilling, jeg følte meg ti kg lettere da jeg fikk tilbudet og var ikke sen med å takke ja!! :)

Da februar lusket seg på startet min faste ansettelse, og  det gik opp for meg hvor utrolig deilig det var å slippe søkeprossesser og alt slik tullball på nytt! :) 
Dette ble feiret med at jeg like godt kjøpte meg egen bil, ett skikkelig varp om jeg kan si det selv!:P 
Bilen ble testet ut med en helg på Gålåfjellet sammen med herlige venninner, god drikke, mat og en nok så klønete skiturer når det gjelder Katrine - Jeg er definitivt ikke født med noe form for ski på beina og har gått med vond albue i 14 dager... 
Det har igjen vært familiemiddager og jeg har vært på babybesøk da kusinen min har fått ei nydelig datter :) 


 

Nå har jeg koset meg med en frokost ala Vegas. Jeg drømmer meg litt tilbake til varmen og turen vi hadde i sommer, og det er fullt forståelig når man ser ut av vinduet og det regner noe som egentlig minner om snø. Jeg begynner faktisk å bli lei dette nå, men hadde en telefonsamtale med ei venninne i går og hun gjorde meg oppmerksom på at det faktisk er vår til uken, da mars melder sin ankomst! Den tanken liker jeg! :)

Nå skal jeg somle meg i dusjen og ta fatt på dagen.
Har lyst til så veldig mye i dag, men vi får se hvordan det går, kroppen er sliten etter en uke med få timer søvn, 4-5 timer hver natt er dessverre ikke bra i lengden. Så planene for dagen er ikke klare ennå, vi får se hvor den fører meg:)

Ha en god lørdag!

- K

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits