19.des.2010

Tenk så fort tiden går, vi har ikke bare tent tre, men hele fire lys i adventstaken, og den store dagen nærmer seg.
Disse dagene skal jeg kose meg med gode venner, med juleverksted i Oslo i kveld og pepperkakeforming(fantastisk med ferdig deig) i Halden i morgen. De siste gavene skal i hus, og når en delvis vet hva en skal kjøpe går det nok lett:) Så kan heller de andre som også er ute i siste liten stresse rundt:) 

Var på plantasjen her om dagen, og det er nok bare jeg som kunne brukt en hel dag der inne om jeg fikk muligheten til det. Jeg går å tenker, funderer, planlegger og prøver å få ideer og inspirasjon. Og dette besøket var akkurat slik. Fant noen nydelige julekuler på tilbud og begynte i grunn å planlegge hvordan jeg vil pynte litt til neste år. Har oppdaget hvor deokrativt trollhassel er, og da de har vært utsolgt for dette en stund var det klart, at kulene måtte til innkjøp i år for å brukes til nettopp det neste jul. Men sannelig hadde de ikke fått inn en ny forsyning av "kvister" som hun i kassen så kjekt kalte de. Og da ble det trollhassel på benken i år. *smile*


Nå har vi akkurat spist en god frokost med laks og eggerøre, og det er på tide å hoppe i bobledressen.
Pappa og jeg skal ut i skogen å hugge juletre! Selvom jeg aldri finner det perfekte juletre går jeg ut med store forventinger og godt mot! Jeg gleder meg:)

 

God Søndag!:) 3 kommentarer

sofie

19.des.2010 kl.12:47

hej! sofie heter jag, jag har en blogg på nattstad.se det är som en vanlig blogg bara att man tjänar pengar på en sidvisning. och jag försöker spara ihop pengar till en jacka jag har sett, jag är snart där. så jag undrar om du skulle vilja hjälpa till genom att bara gå in på ' www.nattstad.se/sofiecesarino ' och bara skrolla ner och tittta lite. för jag tjänar lite pengar på det.. det skulle betyda sjukt mycket för mig, tack på förhand och förlåt om jag störde.

kram / sofie

fin blogg :)

Charlotte <3

19.des.2010 kl.14:40

Fiiiiint alternativ til juletre Katrine :) Elsker innleggene dine!

Blogg mer!

Sees om ikke så lenge :-*

Katrine

19.des.2010 kl.15:20

Charlotte: Det er absolutt ikke et alternativ for juletre, nyhugget tre står på verandaen og skal komme inn om noen dager:)

Vi sees snart! <3

Skriv en ny kommentar

hits