Hey! God dag!

SItter her med en skål risengrynsgrøt, med kanel, sukker og smørøye. Lørdag er en selvskreven grøtdag på nesten samme nivå som julegrøten, man må helst ha det hver lørdag, i hvertfall i Katrines verden, selv om jeg faktisk gjerne kunne spist det hver dag! Men det har jeg forstått at jeg ikke kan gjøre.

I dag har jeg vært i byen en tur og gjort ett forsøk på å finne noe å ha på meg i morgen.
Herregud så vanskelig det er å finne noe når man faktisk er på jakt, har vanligvis ikke noe problem med å raske med meg noe, men i dag var det skikkelig vanskelig.... bah..., jeg klarte i hvertfall å bruke penger.*
Espen og jeg har også vært på møbelshopping og har endelig bestilt oss en lenestol jeg har ønsket meg kjempe lenge, og trodde valget var lett før jeg kom til skranken og hun som ekspederte oss fortalte meg at stolen kan komme i andre farger....!! Herregud for et dilemma det var! Dilemma nok til at hun sa hun angret på at hun nevnte det! Men jeg tok ett valg til slutt å må stå ved det, selv om jeg kommer til å angre litt uansett, jeg er som vinglepetter i de Fjordland reklamene, og angrer alltid bittelitt uansett hvilke valg jeg tar for tanken "Hva om den andre vil ta seg bedre ut" sitter støpt i hjernebarken! Vi får i hvertfall stolen før jul, og det er nesten det viktigste!


Glemte forresten å si hva jeg skal i morgen....*trommevirvel* Lol!

 

 

Jo, jeg skal på Lady GaGa konsert, med de fleste av de beste i verden!

Hurra!:D <3

Vi hørs;)

 

Toodels:)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits