Helgen har startet bra!

Og det enda før jeg skrev meg ut for dagen på jobb:)
Jøje meg, dagen har virkelig gått unna, vært en del å engasjere seg i på jobb og da flyr timene, og skulle gjerne blitt minst en time til for å få unna noen mail, men treningen fristet litt mer, mail kan jeg jo sende til uken i stede. Rakk i hvertfall å rydde arbeidsplassen min, jeg skal være i Oslo de 2 kommende ukene, og det er greit å komme tilbake til en pult med orden:)

Helgen skal gå rolig for seg, i dag er det sofakroken som gjelder.
I morgen skal jeg pusle litt her hjemme før Espen og jeg skal på middag i Halden på kvelden, det skal bli kost:) 
Søndag tror jeg jammen meg det blir visning i Oslo, og/eller så skal jeg treffe ei venninne som jeg ikke har sett siden februar, hun studerer i utlandet og er sjeldent hjemme i Norge, dessverre, det skal bli godt å Catche Up litt før hun reiser tilbake igjen!

Goosh!... nå fikk jeg skikkelig cravings for is og Pez, ikke sammen vel og merke! Hehe...
Liker å blande diverse i isen min, men Pez føler jeg at hadde blitt litt bisart, til og med for meg! 
Jeg får snike med meg kortet til Espen for en liten tur på Kiwi, jeg har nemlig vært blakk etter at jeg gikk amokk på H&M og Vero Moda før faktiske lønningsdag, det er det skumle med å få lønn tidligere utbetalt når lønningsdagen faller på en helg, så denne måneden her går rundt med et nødskrik *iiiik*! og litt hjelp fra kortet til Espen. 
Hadde det ikke vært for at vi faktisk trenger tannkrem så hadde jeg ikke dratt ut nå, det var han som glemte å kjøpe det i stad! Hah! Så han får skylde seg selv for at det ikke er det eneste som havner i handlekurven, jeg har en tendens til å gå bananas i godtehylla også!:D

I <3 Pez - Den beste er så klart kirsebær, og det ikke bare fordi den er rosa!
(Bilde lånt fra Google, by the way..)

Tuuudeluuu!:D


Jo, glemte å fortelle hvorfor jeg er så glad! Det har nemlig vært lønnsforhandlinger i Akershus, og jeg, selv som vikar har fått en bit av kaka! Hurra for *chaching(lyden av pæng)* og etterbetaling i november:)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits