Da var en rolig helg snart over...

Og så fort Mamma Mia! er ferdig er jeg også det.
Treningsbaggen og klær er klart for i morgen, og jeg håper den kommende uke blir litt bedre enn denne, i hvertfall fysisk. Kroppen har vært utrolig sliten og jeg har hatt ett eneste ønske for hele uken, bare å få sove. Og jeg håper jeg har fått den søvnen jeg trenger i helgen for å få en god start på uken.

Jeg har ikke bare sovet i helgen, har fått tid til å være litt sosial også, fredag tok jeg bussen til Oslo rett etter jobb for å treffe Elise og se på en kamerats konsert. Veldig koselig :)

Lørdag ble det grøt hos mamma og pappa med farmor og filmdate med Ellen og Karoline på kvelden, Marie-Antoinette er virkelig fin film, kostymene er til å dø for... nesten!

I dag har jeg hatt en cowboystrekke på sofaen stortsett hele dagen, med en liten pause hvor jeg spiste middag hos mamma og pappa. Det var kjempe godt med skikkelig hjemmelaget middag, siden det forsvinner helt når både Espen og jeg nesten ikke er hjemme på kvelden, da blir det nemlig lettvinte løsninger.... Kjedelig....

Pyttsann....

Da hørs vi!

 

Toodels:) <3

Én kommentar

Charlotte<3

27.sep.2010 kl.12:13

Viktig å få sovet ut vennen!! :) Hvis ikke blir man bare trøttere og trøttere før man bare slokner kl 19 en kveld ;) Kanskje det er det som skjer ikveld?

Høres uansett ut som du har hatt en fin helg:)

Glad i deg<3 Klem

Skriv en ny kommentar

hits