Hola!

Dagen startet med ett pling og et ørlite sjokk, klokken var en halvtime mer enn jeg hadde planer om og da var alt gjort...

Jeg var trøttere enn jeg noen gang kan huske, jeg fikk ikke satt i gang kroppen skikkelig og hjernen føltes ut som en sentrifuge, og det verste var at jeg ikke hadde gjort klart noen ting i går.... dermed måtte jeg bruke tid på å finne noe å ha på meg også.
Selvfølgelig var i dag dagen hvor ingenting ville sitte slik jeg ønsket det, så klær fløy av, på, av og på igjen til jeg innså at dagens battle med klesskapet virkelig var tapt, og jeg var enda en halvtime forsinket!!

Hurra for fleksitid og at jeg faktisk fikk låne bilen i dag, og frokosten ble spist på kontoret!

Dagen forsatte i samme spor, og jeg kjente kroppen virkelig slet med å holde seg i gang, og jeg vet jeg hadde sovnet om  jeg hadde fått muligheten til det, så kaffe og te gikk ned på høykant for å holde konsentrasjonen oppe og jeg kom meg igjennom arbeidsdagen.
"Stemplet" ut klokken 16.30, godt fornøyd med dagens innsats, men kroppen skrek etter sofaen, så jeg avbestilte treninga og dro rett hjem.... å så klart sovnet jeg...

Kroppen trengte virkelig hvile, og det er viktig å høre på den når den sier i fra, og i dag hadde min virkelig fått nok.
Jobb, trening og kun 4-5timer søvn om nettene, så klart man føler seg sliten, så i dag blir det tidlig senga! 
Skal bare få i meg litt middag min One and Only har disket opp:)

 

Toodeloo!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits