I'm in heaven!

Etter så og si en brakavslutning på pakkingen og de siste tingene ble lagt i kofferten i mørket fikk jeg meg en 3,5timer med søvn. Klokken ringte 4.15, da var det dags og gjøre seg klar og reise til Gardermoen.

Innsjekkingen og boardingen på Gardermoen gikk strålende.

Vi ankom Frankfurt, og vi rakk nesten ikke å gå av flyet før vi skulle boarde det neste, og med all securitysjekk man må igjennom før man skal gå om bord i ett fly til USA, var det ikke rart flyet ble 30minutter forsinket, 4 ganger måtte vi vise passet før vi fikk gått om bord, men heldigvis tok vi igjen den tapte tiden.

Flyet er nesten ikke verdt å nevne, utrolig liten beinplass, klamme skinnseter og ingen mulighet til å legge ned setet gorde de 9 timene ombord til - Nine Hours of Hell!, men tanken på at vi ankom amerikanskjord til slutt gjorde det litt lettere å komme igjennom de vonde timene.

Endelig var vi i Philadelphia!
Men et tidskjema uten like mellom flightene, gjorde ikke godt for en superstressa Katrine. Boarderkontrollen varte og den rakk, og jeg er selvfølgelig dømt til å velge den tregeste køen.
Typisk, ikke sant?

Etter 40-50minutter var vi endelig igjennom, nå var det bare å raske med seg koffertene som snurret ensomme og forlatt på bagasjebåndet, komme seg til bagasjedroppen etter å ha stått i enda en kø, lempe bagasjen på båndet og så beine til gaten.
Nok en gang rakk vi det på hengende håret og vi slapp faktisk å stå i kø!

Nå er vi ganske lei av fly for en stund, 5.30time med fly fra Philly ankom vi endeligViva Las Vegas!

Med dette hotellrommet:
Og med tempratur på 36grader klokken 21.47, skal vi snart ut å finne noe å spise på.


Jeg må bare freshe meg opp etter 24 timers reise....


Skal si det blir godt å få lagt seg, og det gjør ingenting at det er denne sengen jeg skal tilbringe 4 netter i!

Det er ikke rart jeg er i himmelen?


Nå venter dusjen på meg!

Ha en flott dag der hjemme!

Klokken er som nevnt litt over 22 her den 13/7(litt over 7.00 norsk tid, den 14/7), så er ikke lenge til vi finner sengen tror jeg.
Vi har jo tross alt vært "oppe" siden i går!

Tooodels:)

Én kommentar

Lisbeth

14.jul.2010 kl.15:03

Det ser ikke ut som dere skal lide noen nød dagene dere bor i og utforsker Las Vegas. Vær forsiktige, ha noen fortreffelige dager i US og kos dere masse. Blir spennende å følge turen videre. Klem fra oss her hjemme

Skriv en ny kommentar

hits