God morgen:)

Sitter å venter på at brødskivene mine tiner, jeg presterte å gå på badet uten å sette opp temperaturen i komfyren så brått er jeg litt sent ute.... Æsj!
Mens jeg venter har jeg tid til ett lite blogg-innlegg:)

I går traff jeg Maria, ei venninne jeg ikke har sett siden romjulen i for-fjor!

Hun studerer utenlands så er ikke ofte hun er hjemme i Norge på besøk, dessverre. Jeg savner henne mye når hun er borte!
Men vårt gode vennskap er faktisk som før, etter en liten oppdatering på livet så er vi tilbake til tiden før hun reiste! Og det er fantastisk! Det er ekte vennskap:)

I morgen setter vi snuten nok en gang til Oslo for å treffe de andre jentene! Det blir i hvertfall kost og få samlet den gamle gjengen! 

Jeg gleder meg!

Men må løpe nå, brødskivene er sikkert svidd opp, og brått ender jeg opp for sent på jobb!

Har en 8-18 vakt, så bærer det rett på trening!

Hei hvor det går!

Have a nice day!

Toodels:)

3 kommentarer

Rebekka

09.feb.2010 kl.14:11

Misunner ikke de 8-18 vaktene dine altså! Ikke no skole på deg nå eller? bare jobbing..

Rebekka

10.feb.2010 kl.12:16

jo jeg er forsåvidt vandt til de vaktene på lørdager! Da er det jo alltid nok å gjøre. Men den vakta på en mandag er ikke like morro =) Kommer vel av at jeg ikke er så stor fææææn av akkurat den dagen.

Aha.. så når du får litt bedre karakter i enkeltfagene så blir du ferdig utdannet revisor? Flytta sammen typen også forresten? Kanskje lenge siden det? :P

Rebekka

10.feb.2010 kl.17:52

Skjønner ;) flaks for deg at jeg er litt inne i skolesystemet! Begynner å bli lei av å forklare alle hvordan ting fungerer og hva jeg blir når jeg er ferdig :P Satse på at eksamen går hakket bedre neste gang da ;)

Skriv en ny kommentar

hits