Helgen har vært fantastisk!

Jeg jeg har tilbragt den med de beste av de beste:)
Alle har fått en del av Katrine:P

Jeg tok helg fra klokken 16.30 på fredag. Det skjer vel egentlig aldri, så var deilig at det endelig ble min tur til å nyte den delen av Ica kaka.
Jeg dro til mamma og pappa på rekemiddag og så videre til Karoline for å teste den nye melkesjokoladen med kvikklunsj, den var en høydare! Og vi så så klart Team Åge stikke av gårde med seieren i Det store Korslaget! Sånn skal det gjøres Sarpsborg!
Ille Bra:)

Lørdag koset jeg meg med fri hele dagen, puslet her hjemme før jeg som tidligere nevnt kjørte til Oslo for å feire bursdagen til Charlotte og Caroline.
Det var kjempe koselig! Og synd vi ikke er flinkere til å treffes oftere, vi er nemlig en knall fin gjeng!
Da jeg ble helt oppslukt av speilrefleksen til Caroline, så tilbragte kamera mitt kvelden i vesken..... tenke seg til.... så ingen bilder fra meg denne gangen heller....
Ellen og jeg dro etter mye om og men på byen, men det varte ikke så lenge før  vi tok drosje hjem til Bryn, hvor Kine fortsatt var våken og delte nattmaten vår med oss:)

Søndag, gud jeg ELSKER søndager.
Bare slappe av og kose seg! Stod ikke opp før i tre tiden. Ble litt frokost før Kine kom hjem fra varetelling(stakkars) og vi valgte Take Away til middag:) Jeg liker'e! Selv om pengene dessverre flyr!

Nå sitter jeg sammen med min bedre halvdel, vi ser egentlig på film, men jeg er så trøtt så jeg har vel egentlig bare lyst til å legge meg, men tenkte å oppdatere først... jeg er så dårlig på det!
Kjøpte med is til oss på vei hjem, og denne er faktisk #1 på "Ben & Jerry favoritt is-listen min"! Ja, jeg har faktisk en slik liste:P Jeg har snart prøvd alle is typene 7/11 her hos oss har å tilby, så jeg vet faktisk hva jeg snakker om;) Is er NAM! Og det er aldri ett problem og spise en bøtte alene... Selvom jeg sitter igjen med dårlig samvittighet etterpå....
Men er det ikke derfor man trener? For å nemlig nyte disse godene?!:) JO!
Eller jeg prøver å overbevise meg selv om det....


Nå er det natta, jeg er trøtt som en strømpe!

Hatt en bra helg?

Toodels:D

2 kommentarer

elise

08.feb.2010 kl.11:03

er alltid så koselig når du er i oslo:) kom tilbake snart! klem <3

Katrine

08.feb.2010 kl.11:29

elise: I'll be there Wednesday:D <3

Skriv en ny kommentar

hits