Fantastiske søndag

Søndager er min absolutte favorittdag nr. Uno, i dag er inget unntak. Jeg har absolutt ikke gjort noen ting, nada, nope, niks, nei, - ingenting! 
Etter en sen fredag hvor jeg hentet my baby på jobbfest, var det opp på klokken 7 og være ferdig skiftet og ready for work klokken 8 på lørdag, og ikke tidligere enn klokken 20.20 kunne jeg endelig stemple ut og reise hjem til mamma og pappa som ventet med middagen. 
Jeg ble nemlig stående alene i ca. 2 timer for å varme opp middag til 150 personer... ALENE!,( ville bare understreke det. ) Det var maks kjedelig, og heldigvis synes noen kollegaer faktisk synd på meg... det skulle bare mangle! 
Der de stod klare for fest, og jeg slavene rundt og stresset maks... jeg tenkte mange onde tanker i øyeblikket, og var lettere forstyrret da jeg ikke trodde at maten ville bli ferdig i tide.....

Nok syt.
Etter en middag med mor og far gikk turen til Karoline for jentekveld:) Det er alltid koselig!


I dag, sov jeg til jeg våknet av meg selv - deilig! Det er det søndager er til!
Og har bare tilbrakt dagen i sofaen sammen med kjæresten.

Han overrasket meg med "smørbrød i ovnen " og kaffe da jeg kom ut av dusjen, og det smakte knall:)

dsc00102
(okey, det ser ikke så godt ut, men det smakte kjempe godt!)

Vi var kun ute av huset for å utnytte brun og blids gratis soldag:)


Kjæmpe kjekt, selv om jeg svettet like mye som jeg hadde gjort av en times trening. 
Kan nok tenke meg at sola har vært mye brukt i dag, varmen slo nemlig mot meg da jeg kom inn i avluken, og jeg var nesten sikker på at solsengen ville smelte eller ta fyr. Og de 20minuttene jeg lå der var rett og slett pining, men allikevel holdt jeg ut....

Unbelievable!

Nå har jeg akkurat vært på kjøkkenet å hentet meg ett stykke med home made Brownie, og skal kose meg med det mens jeg sjekker ut første episode av den nyeste sesongen av Heroes:)

Ha det godt i natta

Toodels:)

Én kommentar

Luckyduck

26.okt.2009 kl.00:00

Nydelig header ass ;D

Skriv en ny kommentar

hits