Snart Helg!

I skrivende stund er det ca. 18-19 timer til jeg kan ta helg, noe jeg ser frem til! Etter utstemplinga skal jeg rase hjem for så å reise i bursdag etter en rask dusj! Eneste dumme er at jeg ikke har funnet ut hva jeg skal ha på meg, så mulig det tar litt lenger tid enn jeg har planlagt, men jeg er alltid fashionably late, nesten uansett hvor jeg skal. Det kommer muligens av at jeg alltid ender opp med å jobbe full lørdag de gangene det skjer noe!
Er veldig klar for senga nå, skal tross alt opp 6.45, men måtte bare en tur på nett først så klart;) Shoppe litt klarte jeg også, så er spennende å se om det jeg har bestilt kommer, det var overraskende nok gratis frakt!
Jeg kom meg ikke på stranden i dag, som egentlig var planen, men satt meg på verandaen å leste etter jobb, så litt sol på skrotten fikk jeg, ellers har kvelden gått til å lese ut Stieg Larssons - Luftslottet som sprengte, så nå kan jeg fortsette med Drageløperen, som måtte vike denne uken. Jeg har ikke for vane å lese to bøker om gangen, men fikk kun lånt Stieg Larsson som hurtiglesning, så måtte lese den ut på 7 dager, noe som så klart ikke er noe problem!
Til slutt så får dere som har fri i morgen nyte sola og ikke blåse bort! Og kom gjerne innom butikken så vi får noe å gjøre! Vi har vinger på tilbud om noen er interessert!:P

00cb85122a0991180538f4d09c429967


Tuddelu!

- Kætt!

Én kommentar

Bjarne Bensin

27.jun.2009 kl.00:34

Flyvingår?

Skriv en ny kommentar

hits