Stranda Vs. Trening

Blir litt irritert på meg selv når jeg ser alle statusene på facebook om at folk har vært på stranden i dag, jeg har ikke vært der! Jeg har hatt tidligvakt på jobben og var ferdig klokken 16 og kunne lett dra ut og slikke litt sol etter det, men siden jeg hadde bestemt meg for å trene klokken 20, så jeg ingen grunn til det. Jeg valgte treningen fremfor sola! Hvor teit er ikke det! Jeg går jo glipp av strandturer neste uke pga. jobben og diverse andre avtaler, og varmen varer aldri evig! Jeg vil også bli brun, og med min nordiske hud tar det så sinnsykt lang tid, og jeg blir som regel mer rødlig enn brun... i hvertfall i begynnelsen!
 Jeg fikk hvertfall surret meg til stranden i går da, sammen med Karoline hvor vi også møtte Anette:) Det var koselig! Jeg "glemte" å ta bilder, men for min del gjør det ikke så veldig mye! Ble årets første bad, det var en kald fornøyelse, men ble to dukkerter i hvertfall!
Håper jeg får til en tur ut etter jobb i morgen, slutter klokken 16 da også, men når jeg planlegger slikt, går det som regel i vasken, for eksempel med dårlig vær, så blir spennende å se om meteorologene har rett med at været skal bli bra, vi får håpe det!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits