Spa ta-ta!

Sitter nå inntullet i håndkle med en krone-is i hånden, har akkurat kommet ut av dusjen og etter 2 timer på det varme badet var det godt med en forfriskning, ikke minst når været har vært så nydelig i dag:)
Jeg bruker ikke 2 timer på badet vanligvis, men etter trening i dag bestemte jeg meg for å gjøre kroppen klar for sommeren. Jeg startet opp med ett fotbad med ett forfriskende fotbadpulver, etter 15minutter med føttene i vann gikk jeg løs med fil for å få bort død hud...æsj, jeg har alltid synes at føtter er sinnsykt ekkelt, heller ikke mine er noe unntak.
Så stod barbering for tur, det er det mest kjedligste jeg veit om, men hår på legger er No-No på stranden, så det må til! Barberingen ble etterfulgt av ansiktsmaske, ansikt og bodypeeling, og jeg avsluttet det hele med å vaske håret og smøre meg inn etterpå! Huden har blitt myk og god, i hvertfall for en liten periode. Men tror jeg faktisk spanderer på meg behandling hos en hud- og fotpleier neste gang, for dette ble gørr kjedelig i lengden, jeg er så utålmodig! Nå skal jeg sette meg til med en bok før jeg om ikke alt for lenge slukker lyset og kryper under dynen! Natta:)

Planen var å ha ett bilde relatert til fotpleie, men bare takler ikke å ha ett par føtter avbildet på bloggen! Dermed får dette duge:)
 
spafeaturesmasthead

3 kommentarer

Karoline

24.jun.2009 kl.01:44

Åh, så digg med fotbad!

Katrine Isabell

25.jun.2009 kl.02:33

Fotbad er himmelsk:D Men er enig,det blir kjedelig i lengden. Er deiligere når noen andre steller med deg;D

Lena

25.jun.2009 kl.08:49

Er deilig å ta vare på føttene sine, særlig med fotbad og en deilig krem etterpå :)

Skriv en ny kommentar

hits