If you can turnback time...

Nå sitter jeg i L.A, innestengt i ett rom riktignok, men med frukt, drikke, litt snacks og ikke minst internettforbindelse, er det ikke så altfor gærli allikevel. Hadde planer om å skrive ett sammendrag om hva jeg har opplevd disse ukene på tur, men da jeg sovnet på flyet, helt utrolig, 7 timer tror jeg, så ble det ikke så mye av den kladden jeg hadde planlagt, men det får komme etter hvert. Jeg er i hvertfall ett "steg" nærmere Norge, nå er det kun "pitstoppet" i London som gjenstår, og så klart en 10-11 timers flytur + de timene det tar å komme seg til Norge(skal sitte på Heathrow i 6 timer).. Det er forresten den 11juni igjen, ja, det var faktisk det "i går" også. Så da kan jeg feire mamma lenge, selv om jeg ikke har noen kake å kose meg med. Hurra for deg mamma!:) Nå skal vi boarde! Cya!

2 kommentarer

Daniel

12.jun.2009 kl.03:55

Oh yeah babe.. We can turn back time! Håper flyturen din til la har gått bra.. Nå er det bare en liten bit på rundt 11 timer igjen til London.. Det blir vel just a piece of cake det nå.? Ble skikkelig tomt her nå når du har dratt.. I dag har jeg vært så sløv.. Ikke gjort noe som helst, skal ut å spise med Stine etterpå, og det er det.. hehe Jaja, trenger vel en sånn dag også! (Det er iallfall uvant å skrive med norsk tastatur igjen). God tur videre! Så sees vi om rundt 5 uker! :) Det skal bli deilig å komme hjem nå! :) Safe travels! :)

Lisbeth

12.jun.2009 kl.13:31

Heia! Når du finner dette er du vel fremme i London, eller? Englene er på plass og står i boden, men apoteket har jeg ikke vært på. Ha en fortsatt fin hjemreise. Hvis du skal jobbe imorgen ses vi nok ikke før på søndag. (skal bort både i kveld og imorgen)
Gleder meg:-) Klem Mamma

Skriv en ny kommentar

hits