Hot Rock!

Sitter i køya i mitt 12 bed dorm, sammen med de 3 andre jeg deler rommet med. To av de are getting ready for some partying, en are doing som yoga og jeg sitter her å gjesper! Er ikke i tvil at det blir tidlig natta for meg. Var oppe klokken 6 i dag! Og kom meg aldri i seng i går. Så er desto trøttere! Opp tidlig i morgen skal jeg også. Har booket meg en tur til Wal-O-Tapu, så bussen henter meg her i morgen klokken 9 og da skal jeg ha sjekket ut av hostelet og spist frokost. Reiser deretter tilbake til Auckland klokken 15, da er det rett i dusjen og så rett i fest clothingen. Før jeg igjen må pakke kofferten og reiser videre for noen dager i Queenstown. Heldigvis ikke alene! Nå renner tiden min ut! Pappa har forresten bursdag i dag, jeg har ringt å gratulert han! Hurra hurra! God å høre stemmene til de hjemme!  

2 kommentarer

04.jun.2009 kl.22:58

Hei og hå! Nå har pappa og jeg lest oss bakover i tid for å få en viss oversikt over turen så langt. Ønsker deg et fortsatt fint opphold og leser gjerne mer nytt:-) Kos og klem fra oss hjemme

Andrea , Kristoffer, Torill og Morten .

08.jun.2009 kl.12:37

Hei , Katrine ! Det er hyggelig å følge med på noe av det du opplever på turen. Masse hilsner fra oss , og god tur videre !

Skriv en ny kommentar

hits