Auckland by Day!

queenstreetTo dager har jeg nå gått rundt for meg selv og følt storbylivet på kroppen! Jeg liker det! Storbyer er det beste jeg vet, med mindre man har en strand å friste med, og nå som det er Høst/Vinter her i Auckland er strandlivet noe som ikke akkurat frister, dog det faktisk er folk som går med flipflops og hotpants(!), mens jeg tyr til Bergansjakka!

I går trålte jeg Queenstreet for alt hva de hadde av interessante butikker, og da jeg møtte Marcus til lunsj var jeg ikke mindre enn 5kjoler, 5hårbånd, ei veske og Escada sommerduft rikere! Noe kommer kanskje aldri til å se dagens lys, men i hvertfall tre av kjolene falt jeg pladask for! 


I dag fant jeg frem boka mammas venninne lånte meg, og leste hva som burde sjekkes ut i Auckland, og som var i gang- avstand i forhold til hvor jeg oppholder meg, da ingen av gutta var hjemme til å guide meg til riktig buss! Pekte jeg ut noen steder på kartet, og tenkte for meg selv, dit vil jeg! Jeg tok beina fatt og gikk noe som i følge gutta var "sinnsykt langt". Men jeg synes det var en fin tur jeg:)

parnell villagestarbucks 1Ble en tur til Parnell Village, ett utrolig koselig sted, med skikkelig sjarm og søte butikker. Jeg tok en rast på Starbucks hvor jeg og en spurv koste oss med en Frappuccino og Dan Browns "Digital Fortress" (bilde er fra i går, så Stig Larsson er jeg ferdig med). Til høyre er et bilde av de sjarmerende husene en kunne se i Parnell Village, søtt som ett drops:)


Satte så kursen mot noe som kalles Newmarket, som liksom er et shopping sted, men kan si jeg ble skuffet da det ikke var noe av interesse. Mulig jeg ikke fant det ordentlig, men kartet fortalte meg at jeg var der, og jeg stolte jo på det. Så da fant jeg ut at det beste var vel å vende snuten "hjemover" igjen.
Hjemveien gikk gjennom en stor og en fantastisk park, kalt Domain! Den var utrolig flott, jeg tittet på ender, noen enorme trær, og kjøpte meg en Muffin som jeg prøvde å spise ved ande dammen, noe som heller funket dårlig, da Duene også ville smake på den. Så da gikk jeg videre, og brått var jeg hjemme igjen! Ble middag på International Foodcourt, da turen til St.lukes kjøpesenter ble bomtur, de stengte da vi var på vei inn! Snakk om uflaks, men om vi ikke rekker en tur dit senere, har jeg vel spart noen Dollar!

dsc02153 dsc02170 
dsc02163 dsc02118

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits